Ny søgning
Region
Kategori

uge-ref
Ny søgning
Sted
Arbejdsområde
Ansættelsesvilkår
Souschef med ledelseserfaring til stor kantine på Femern Bælt-projektet

Vi søger en erfaren souschef med stærke lederevner til at blive en del af vores team på Femern Bælt-projektet. Du vil arbejde med storproduktion, hvor vi dagligt laver mad til op mod 1700 personer.

Souschefen refererer til Catering Manager (C.M.) og vil i tæt samarbejde have ansvar for at lede og administrere alt køkkenpersonale, herunder teams for både kold og varm madlavning samt serviceteamet.

Ansvarsområder og opgaver sammen med øvrige souschefer

  • Ledelse af køkkenpersonale, herunder planlægning af opgaver og arbejdsstillinger
  • Sikre overholdelse af ARAMARKS standarder og fødevaresikkerhed efter gældende lovgivning
  • Være aktiv i den daglige produktion og planlægning i det varme køkken sammen med faglært og ufaglærte medarbejdere, samt caterelever
  • Ansvar for egenkontrol og rengøringsstandarder
  • Opfølgning på svind, kassationer og vareforbrug i samarbejde med C.M.
  • Deltage aktivt i uddannelse og udvikling af personale
  • Medvirke til at sikre et godt arbejdsmiljø og en positiv omgangstone
  • Varetage lagerstyring og sikre FIFO-principper overholdes
  • Sørge for korrekt brug af personligt beskyttelsesudstyr (PPE)
  • Modtage sygemeldinger og justere dagens plan i samarbejde med teamleder
  • Sikre bestilling af varer og opdatering af E-smiley dagligt
  • Ansvarlig for Toolbox Talks, som skal dokumenteres mindst 3 gange ugentligt

Arbejdstider: Er varierende med 10 timer pr vagt, primært fra kl. 10-20.00 og hver anden weekend

Kvalifikationer:

  • Det er et krav at du er uddannet kok/gastronom og skal kunne fremvise dansk svendebrev
  • Solid erfaring som souschef/køkkenchef i storproduktion - gerne erfaring med at bespise flere hundrede eller tusinde personer dagligt
  • Erfaring med personaleledelse
  • Kendskab til fødevaresikkerhed og egenkontrol
  • God til at samarbejde, organisere og motivere personale
  • Evne til at håndtere travle situationer med overblik og professionalisme
  • Erfaring med lagerstyring og produktionsoptimering er en fordel
  • Du taler engelsk, gerne andre sprog

Vi tilbyder:

  • En spændende og udfordrende rolle i en dynamisk virksomhed
  • Mulighed for at udvikle dine lederevner og blive en central del af køkkenets ledelsesteam
  • En hverdag fyldt med variation og stort ansvar
  • Gode kollegaer og et stærkt fagligt fællesskab
  • God løn og pension, samt sundhedsforsikring

Er du klar til at tage næste skridt i din karriere som souschef med ledelsesansvar på et af Danmarks største projekter? Så send din ansøgning hurtigst muligt!



Fuldtid

Ansøg her





Retur til søgning

Kategori

Region

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

FREMHÆVEDE JOBS