Ernæringsassistent til hovedkøkkenet på Regionshospital Nordjylland i Hjørring
Hovedkøkkenet søger engageret og faglig dygtig ernæringsassistent.
Ansættelsen vil være i Hovedkøkkenet på Regionshospital Nordjylland i Hjørring. Stillingen er på 37 timer pr uge, dog med mulighed for færre timer. Weekendvagt hver 8. uge, som vil foregå i køkkenet på Regionshospital Nordjylland i Hjørring. Arbejdstiden ligger hovedsageligt mellem 6.30 og 14.24. I Hovedkøkkenet arbejder vi i 4 team. Du vil blive en vigtig del af det varme team.
Hovedkøkkenet er præget af et højt kvalitets- og aktivitetsniveau, hvor råvarer af høj kvalitet, den gode hverdagsmad, udvikling og høj faglighed er en naturlig del af vores arbejdsdag. Køkkenet har det økologiske spisemærke i bronze.
Der produceres dagligt mad til ca 1000 patienter, gæster, møder og personaler, fordelt til alle afdelinger på Regionshospitalet i Hjørring og Frederikshavn, Skagen Gigt og Ryg Center samt Brønderslev Neurorehabilite-ringscenter.
Vi tilbyder:
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Yderligere oplysninger fås hos Afsnitsleder Mona Stenskrog tlf. 97 64 18 03 mail: m.stenskrog@rn.dk
Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.
Arbejdstid: Dag
Ansøg her
Tilbage til søgning
Hovedkøkkenet søger engageret og faglig dygtig ernæringsassistent.
Ansættelsen vil være i Hovedkøkkenet på Regionshospital Nordjylland i Hjørring. Stillingen er på 37 timer pr uge, dog med mulighed for færre timer. Weekendvagt hver 8. uge, som vil foregå i køkkenet på Regionshospital Nordjylland i Hjørring. Arbejdstiden ligger hovedsageligt mellem 6.30 og 14.24. I Hovedkøkkenet arbejder vi i 4 team. Du vil blive en vigtig del af det varme team.
Hovedkøkkenet er præget af et højt kvalitets- og aktivitetsniveau, hvor råvarer af høj kvalitet, den gode hverdagsmad, udvikling og høj faglighed er en naturlig del af vores arbejdsdag. Køkkenet har det økologiske spisemærke i bronze.
Der produceres dagligt mad til ca 1000 patienter, gæster, møder og personaler, fordelt til alle afdelinger på Regionshospitalet i Hjørring og Frederikshavn, Skagen Gigt og Ryg Center samt Brønderslev Neurorehabilite-ringscenter.
Vi tilbyder:
- En arbejdsplads, hvor vi lægger stor vægt på samarbejde, udvikling og fleksibilitet.
- En arbejdsplads med et højt fagligt niveau, samt høj grad af medarbejderindflydelse.
- Et godt samarbejde med dygtige, engagerede og humørfyldte kollegaer, som vægter kvalitet og faglighed højt.
- Et spændende og udfordrende job i et køkken med en travl hverdag.
- Du er uddannet ernæringsassistent eller har anden relevant køkkenfaglig uddannelse.
- Du har et godt kendskab til ”Det varme køkken”. Er god til at lave god og velsmagende mad.
- Du er faglig dygtig, ansvarlig, fleksibel og kreativ.
- Du er positiv, serviceminded og kvalitetsbevidst.
- Du er villig til at deltage i kvalitetsudvikling og komme med nye og kreative ideer, gerne i en mere bæredygtig retning.
- Du er god til at samarbejde, er teamminded og har et godt humør.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Yderligere oplysninger fås hos Afsnitsleder Mona Stenskrog tlf. 97 64 18 03 mail: m.stenskrog@rn.dk
Om Region Nordjylland
Vi er ca. 15.000 meget forskellige medarbejdere, der hver dag leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge jobbet - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder. Læs mere om os på www.rn.dk.
Arbejdstid: Dag
Ansøg her
Tilbage til søgning