Har du lyst til at være en del af et fagligt stærkt team, hvor du gør en forskel gennem bæredygtig køkkendrift og sund og velsmagende mad til vores borgere og personale?
Vi søger en ernæringsassistentelev, der ønsker at udvikle sig både fagligt og personligt i et køkken, hvor vi dagligt tilbereder mad til ca. 35 personer. I køkkenet på Sønderparken tager vi afsæt i borgernes individuelle behov – herunder borgere med svær spiseforstyrrelse og andre komplekse psykiatriske sygdomme. Vi tilpasser maden nøje for at understøtte den enkeltes trivsel og sundhed.
Du vil blive en del af et team på syv medarbejdere med forskellige faglige baggrunde, som hver dag arbejder tæt sammen for at lave gode nærende og velsmagende måltider til Sønderparken.
Vi tilbyder:
- Et godt læringsmiljø med engagerede og dygtige kollegaer
- En praktikperiode, der udvikler din selvstændighed
- En bred vifte af arbejdsopgaver i et nyere produktionskøkken på en døgninstitution - herunder varebestilling, tilberedning af kold og varm mad, bagning, mødeservering og egenkontrol
- Erfaring med at lave mad til mennesker med en spiseforstyrrelse
- Erfaring med hvordan vi praktiserer en bæredygtig køkkendrift på Sønderparken
Vi forventer, at du:
- Har gennemført grundforløbet for ernæringsassistentelever
- Har lyst til faglig og personlig udvikling
- Er stabil og tager ansvar for egen læring
- Kan arbejde selvstændigt og bidrage positivt til teamet
- Kan bidrage til faglig udvikling i køkkenet
- Har kendskab til IT på brugerniveau
- Er fleksibel i forhold til arbejdstider
Om Sønderparken
Sønderparken er en del af Specialområde Socialpsykiatri Voksne under Region Midtjylland og tilbyder en recoveryorienteret, psykosocial rehabiliterende indsats til mennesker med kompleks psykisk sygdom. Vi har bl.a. et højt specialiseret tilbud til personer med svær spiseforstyrrelse. Sønderparken ligger i Hornsyld og rummer 35 moderne lejligheder samt fleksible aktivitets- og samværstilbud.
Ansøgning og ansættelse
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.
Stillingen er på 37 timer ugentligt. Arbejdstiden ligger primært mellem kl. 7 og 19. Der kan forekomme weekendarbejde samt arbejde på helligdage.
Tiltrædelse: 1. august 2025.
Ansøgningsfrist: 30. april 2025. Samtaler afholdes løbende.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte køkkenfaglig leder Bodil Egeriis Hejlskov på tlf. 91 17 30 83 eller tilbudsleder Peter Tanghus på tlf. 30 53 63 14.
Læs mere om os på www.svo.rm.dk.
Arbejdstid: Dag
Ansøg her
Tilbage til søgning