Ny søgning
Region
Kategori

uge-ref
Ny søgning
Sted
Arbejdsområde
Ansættelsesvilkår
Datakyndig projektmedarbejder til udviklingsprojekter indenfor genbrug og cirkulær økonomi i Teknik- og Miljøforvaltningen

Er du begejstret for databehandling og Excel? Er du god til at omsætte data til konkrete projekter, og trives du med at samarbejde og kommunikere med forskellige interessenter? Hvis ja, så er du måske den person, vi leder efter.

Enheden for Genbrug i Teknik- og Miljøforvaltningen arbejder med at realisere de politisk vedtagne mål i den nye Ressource- og Affaldsstrategi 2030 (RAS30). Vi er en udviklingsenhed, der i høj grad udvikler og afprøver nye metoder, modeller og koncepter for at øge de samlede mængder af genbrug i Københavns Kommune. Den politisk vedtagne målsætning er at hæve genbrugsmængde fra 6.000 ton i 2025 til 10.000 ton genbrug pr. år i 2030.

Du vil blive tilknyttet Team Genbrugspartnerskaber og Anlæg, som arbejder med at udvikle nye genbrugstiltag bl.a. på kommunens faciliteter som genbrugs- og nærgenbrugsstationer.

Som projektmedarbejder vil din primære opgave være at udvikle ny målemetode for genbrug, ansvar for at igangsætte målinger ude i felten og foretage den efterfølgende databehandling og afrapportering. Ligeledes skal du være med til at opstarte og beskrive projektet for monitorering af genbrug i København i samarbejder med andre enheder. Ud over dette vil der være en bred vifte af opgaver, der knytter sig til genbrugsstationerne og nærgenbrugsstationerne.

Dine opgaver vil i udgangspunktet være

  • Stå for udvikling af ny målemetode for genbrug
  • Ansvarlig for databehandling af genbrugsdata
  • Opstart af projektet for monitering af genbrug
  • Generelt dataløft på genbrug – give input og sparring i enheden
  • Udarbejde et samlet overblik over data, kortlægning, undersøgelser m.m.
  • Kortlægning, analyse og rapportskrivning
Vores forventninger til dig

  • Har relevant erhvervserfaring
  • Er erfaren bruger af Excel og er god til databehandling
  • Har kendskab til AI og andre teknologier og mulighederne indenfor disse felter
  • Er åben, samarbejdsorienteret og serviceminded
  • Er dygtigt til at formulere dig skriftligt
  • Er indstillet på, at dit arbejde både vil foregå på kontor og ude i byen
Klima og Byudvikling som arbejdsplads
Enheden er en del af afdelingen Klima og Byudvikling, der med helhedssyn, nysgerrighed og høj faglighed løser opgaver indenfor affald og ressourcer, klimaindsatser, byplanlægning, jorddeponi, almene boliger og analyser. Afdelingen har cirka 350 ansatte fordelt på 15 faglige enheder og et sekretariat, der alle arbejder for at gøre København til en endnu bedre og mere bæredygtig by at leve, bo og udvikle i.

Som del af Klima og Byudvikling skal du have lyst til at indgå i samarbejder og projekter, der går på tværs af fagområder og fagligheder. Vi mener, at de gode løsninger bliver stærkere og mere effektfulde, når vi løser dem i fællesskab – koordineret og på tværs af fag, enheder og myndighedsområder. Vi har desuden som norm at gøre det ordentligt, gøre det sammen og gøre det for København. Vi har det lange lys på og har formuleret en fælles strategi, der sætter retning for vores arbejde de kommende år.

Afdelingen Klima og Byudvikling ligger centralt placeret i Njalsgade på Islands Brygge. Du vil referere til enhedschefen i Enheden for Genbrug.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er med forventet start snarest muligt og med en arbejdstid på 37 timer om ugen. Løn- og ansættelsesvilkår er efter forhandling og i øvrigt i henhold til gældende overenskomst.

Stillingen begrænset til en 2-årig projektansættelse.

Yderligere oplysninger
Har du spørgsmål til opslaget, er du velkommen til at ringe til konstitueret enhedschef Stine Laurberg Hansen på 21 55 31 67.

Vedhæft dit CV og eksamensbevis i PDF-format. Din ansøgning skal højst fylde én side og dit CV max. tre sider.

Søg via linket senest mandag den 21. april 2025

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Teknik- og Miljøforvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.400 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 4,1 mia. kr.



Arbejdstid: Dag



Ansøg her





Tilbage til søgning

Kategori

Region

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

FREMHÆVEDE JOBS

JobIndex