Ny søgning
Region
Kategori

uge-ref
Ny søgning
Sted
Arbejdsområde
Ansættelsesvilkår
Kok til kantinen i Tietgens Have i Nordhavn

Har du slebet kokkekniven og er nysgerrig på at skabe nye opskrifter og lære nye teknikker, og kan du få maden til at smage fantastisk? Så er det helt sikkert dig, vi søger.

Vi søger en kok til en fuldtidsstilling i kantinen i Tietgens Have i Nordhavn, som dagligt servicerer 200-250 gæster. Arbejdstiden er fra kl. 06:00 - 14:00 mandag til fredag. Du bliver en del af et dedikeret team på 6 professionelle køkkenfolk samt et stærkt og supporterende bagland af dygtige kolleger. 

Din opgave bliver at tilberede varme og kolde anretninger og salater med afsæt i vores ambitiøse oplevelsesgastronomiske kantinekoncept, SANS! Hver dag krydres frokosten med et sansefuldt setup, hvor mad, musik, belysning og duft spiller sammen om at skabe den bedste frokostoplevelse i lyse lokaler omgivet af inspirerende grønne haver i et nordisk tema. 

 

Hvem er du, og hvad kan du bidrage med?

  • Du er faglært kok/Cater og har erfaring fra lignende stilling
  • Du er mødestabil
  • Du bringer godt humør med på arbejde, og kan holde overblik - også når det spidser til
  • Du kommunikerer klart på enten dansk eller engelsk

Vi tilbyder

  • En spændende og afvekslende hverdag i et kreativt og engageret team
  • Mulighed for at præge menuen med dine egne idéer og opskrifter
  • Gode arbejdsvilkår og løn ifølge Kantineoverenskomsten
  • Pensionsordning, sundhedsforsikring samt personalegoder
  • Attraktive lejeboliger til din ferie i både ind- og udland 

Vores værdier udgør fundamentet for vores kultur og er: Ansvar - Engagement - Omtanke

Det betyder, at vi tager ansvar ved at levere det, vi lover, med fokus på sundhed og bæredygtighed, brugen af gode råvarer og minimering af madspild. Vi viser engagement ved dagligt at sikre klar kommunikation, hvor vi sammen løser udfordringer med et smil. For os betyder omtanke at skabe en tryg, støttende og fleksibel arbejdsplads, hvor forskelligheder respekteres og medarbejdere og gæster kan bidrage med idéer til et kreativt køkkenmiljø. 

Kokkenes Køkken sætter fokus på alle sanser!

Kokkenes Køkken driver kantiner hos flere og flere virksomheder i Danmark, hvor vi har hævet niveauet for kantinedriften gennem fagprofessionelle køkkenfolk på alle pladser i køkkenet, neurogastronomi og et stort fokus på lokale råvarer i sæson. Vi tilbyder alt fra morgenmad, frokost og aftensmad til mødeforplejning, events, take-away samt medarbejdercaféer.

Vores koncept SANS! tager udgangspunkt i neurogastronomi og nudging, som har en målbar effekt på tilfredshed, når det angår både smag, mæthed og oplevelse. SANS! - bringer måltidsoplevelsen i en helt ny, mere sanselig, grøn, grov og ikke mindst bæredygtig retning, hvor målet også er at minimere madspildet til maks. 5%.

Er du den, vi leder efter? 

Lyder det som en spændende opgave, så tøv ikke med at uploade dit CV til os via nedenstående link hurtigst muligt. Vi holder samtaler løbende.

I forbindelse med din opstart sørger vi for, at du får en god introduktion til vores koncept SANS! og til vores univers af madglæde.

Spørgsmål til jobbet kan rettes til køkkenchef Gianluca på telefon 29 25 80 64.

Vi glæder os til at høre fra dig og forhåbentlig byde dig velkommen til vores team!



Arbejdstid: Dag



Ansøg her





Tilbage til søgning

Kategori

Region

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

FREMHÆVEDE JOBS

JobIndex