Kostfaglig studerende søges som måltidsvært til Rigshospitalet
Er du kostfaglig studerende og vil være med til at sætte dit præg på fremtidens spiseoplevelse på Rigshospitalet?
Brænder du for ernæring og det gode måltid, og kan du bidrage med et højt fagligt niveau med fokus på den gode patientoplevelse? Har du øje for detaljen, og trives du i dialog med patienterne?
Måltidsværtens rolle:
Rigshospitalets Centralkøkken på Blegdamsvej har ansvaret for at tilberede velsmagende og målrettet mad til ca. 800 patienter. Det er en stor, vigtig og kompleks opgave, hvor maden skal være både appetitvækkende og ernæringsrigtig. Vi arbejder målrettet mod øget brug af økologiske og bæredygtige råvarer og stræber hele tiden efter at forbedre vores praksis.
Enhed for Mad og Drikke (EMD) har i alt ca. 280 medarbejdere fordelt på to matrikler: Rigshospitalet Blegdamsvej og Rigshospitalet Glostrup. Vores medarbejdergruppe spænder bredt – fra ernæringsassistentelever, slagtere, bagere, kokke, rengøringsassistenter til administrative medarbejdere som produktionsplanlæggere, økonomikonsulenter, vagtplanlæggere, kostkonsulenter, projektledere, indkøbere, diætister samt kvalitets- og fødevarekonsulenter.
Vi værdsætter tværfaglighed i opgaveløsningen og nyder godt af vores forskellige faglige og kulturelle baggrunde. Vi er stolte af at være en multikulturel afdeling med ansatte fra mange forskellige lande. Hos os er det vigtigt at kunne rumme og anerkende forskellighed.
EMD er én af seks enheder under Rigshospitalets Servicecenter.
I Servicecentret lægger vi vægt på professionalisme i vores opgaveløsning og på at være en åben og imødekommende samarbejdspartner. Vi stræber efter at være i front, når det gælder kvalitet, nytænkning og effektivisering uden at gå på kompromis med medarbejdertrivsel.
Ansættelsesvilkår:
Ansættelse ønskes løbende. Stillingen er primært weekendbaseret med vagter fra kl. 16–19 hver anden weekend. Der kan også forekomme vagter på hverdage, helligdage og i ferieperioder. Der er også mulighed for ansættelse som timelønnet uden faste timer.
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Funktionsleder Daniel Ruby på tlf. 29 44 29 51.
Ansøgning og CV sendes via link i opslaget senest fredag den 25. juni.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
Arbejdstid: Dag, Aften
Ansøg her
Tilbage til søgning
Er du kostfaglig studerende og vil være med til at sætte dit præg på fremtidens spiseoplevelse på Rigshospitalet?
Brænder du for ernæring og det gode måltid, og kan du bidrage med et højt fagligt niveau med fokus på den gode patientoplevelse? Har du øje for detaljen, og trives du i dialog med patienterne?
Måltidsværtens rolle:
- Anrette og servere måltiderne for patienterne
- Bidrage til at patienterne får dækket deres næringsbehov under indlæggelsen
- Være med til at sætte et positivt præg på måltidsoplevelsen og højne den kulinariske kvalitet
- Føre egenkontrol i afsnitskøkkenerne
- Sikre et godt samarbejde med personalet på afdelingerne
- At du er under uddannelse som professionsbachelor i ernæring og sundhed eller anden kost- eller sundhedsfaglig uddannelse
- At du er god til at kommunikere
- At du bidrager med faglig viden om kost og ernæring og har lyst til at dele den med patienterne
- At du er serviceminded
- At du kan arbejde selvstændigt og forstå din rolle i en større organisation
- At du bidrager aktivt til det gode arbejdsmiljø
- At du er imødekommende overfor nye tiltag og vil være med til at udvikle måltidskonceptet
- At du taler og skriver dansk
- At blive en del af et team med indflydelse på udviklingen
- Et meningsfuldt arbejde hvor du gør en forskel for patienterne
- En spændende arbejdsplads i udvikling med samarbejde på tværs af faggrupper
Rigshospitalets Centralkøkken på Blegdamsvej har ansvaret for at tilberede velsmagende og målrettet mad til ca. 800 patienter. Det er en stor, vigtig og kompleks opgave, hvor maden skal være både appetitvækkende og ernæringsrigtig. Vi arbejder målrettet mod øget brug af økologiske og bæredygtige råvarer og stræber hele tiden efter at forbedre vores praksis.
Enhed for Mad og Drikke (EMD) har i alt ca. 280 medarbejdere fordelt på to matrikler: Rigshospitalet Blegdamsvej og Rigshospitalet Glostrup. Vores medarbejdergruppe spænder bredt – fra ernæringsassistentelever, slagtere, bagere, kokke, rengøringsassistenter til administrative medarbejdere som produktionsplanlæggere, økonomikonsulenter, vagtplanlæggere, kostkonsulenter, projektledere, indkøbere, diætister samt kvalitets- og fødevarekonsulenter.
Vi værdsætter tværfaglighed i opgaveløsningen og nyder godt af vores forskellige faglige og kulturelle baggrunde. Vi er stolte af at være en multikulturel afdeling med ansatte fra mange forskellige lande. Hos os er det vigtigt at kunne rumme og anerkende forskellighed.
EMD er én af seks enheder under Rigshospitalets Servicecenter.
I Servicecentret lægger vi vægt på professionalisme i vores opgaveløsning og på at være en åben og imødekommende samarbejdspartner. Vi stræber efter at være i front, når det gælder kvalitet, nytænkning og effektivisering uden at gå på kompromis med medarbejdertrivsel.
Ansættelsesvilkår:
Ansættelse ønskes løbende. Stillingen er primært weekendbaseret med vagter fra kl. 16–19 hver anden weekend. Der kan også forekomme vagter på hverdage, helligdage og i ferieperioder. Der er også mulighed for ansættelse som timelønnet uden faste timer.
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Funktionsleder Daniel Ruby på tlf. 29 44 29 51.
Ansøgning og CV sendes via link i opslaget senest fredag den 25. juni.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.
Arbejdstid: Dag, Aften
Ansøg her
Tilbage til søgning