Ny søgning
Region
Kategori

uge-ref
Ny søgning
Sted
Arbejdsområde
Ansættelsesvilkår
Er du vores nye byggefaglige kollega til syn af statens ejendomme?

Har du et skarpt blik for at spotte vedligeholdelsesbehov, ser du sammenhænge på tværs af bygninger og har du en evne til at forstå og strukturere data om vedligehold? Så læs med videre her og se om vi i Bygningsstyrelsen kunne være et match for dig?

Vi søger en kollega til vores kontor i Skanderborg, der vil være en central del af arbejdet med at sikre, at statens bygninger er velvedligeholdte – alt imens du udvikler dig fagligt i gode rammer.



Hvem er vi og hvorfor søger vi dig?

Måske at du aldrig har hørt om os før? Kort fortalt er Bygningsstyrelsen en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har en ambition om at levere attraktive og bæredygtige arbejdspladser til statens medarbejdere. Det gør vi bl.a. ved at sikre den langsigtede prioritering af vedligeholdet på hele styrelsens portefølje. Og det er her at DU kommer ind i billedet.

Vores Team Bygningssyn og Bygningsdata er nemlig på udkig efter en kollega, der kan biddrage til den opgave. Teamet har bl.a. ansvar for vedligeholdssyn, 5-års eftersyn og ind- og fraflytningssyn og fungerer som Bygningsstyrelsens byggefaglige vidensportal for statens bygninger og deres vedligeholdelsesbehov.

Teamet arbejder med bygningsdata – herunder tilstandsvurdering og registrering af vedligeholdelsesbehov på tværs af styrelsens omkring tre mio. m2 store portefølje.



Vores team har medarbejdere i både København og Skanderborg, hvor du vil blive tilknyttet Skanderborg. I teamet er vi pt. 12 medarbejdere, og her vil du bl.a. møde din teamleder Mikkel og din nærmeste kollega og sparingspartner, Anders. Dem vil du i det daglige få et tæt samarbejde med.

Lavpraktisk er vores team forankret i den "søjle" vi i daglig tale kalder Bygninger og Energi, der foruden teamets egne opgaver håndterer opgaver vedr. energi og indeklima, teknisk drift og akut skadesudbedring, brandområdet samt en masse andre opgaver der omfatter driften af statens bygninger.



Hvordan vil din arbejdsdag se ud?

Din primære arbejdsopgave vil blive at gennemføre bygningssyn af både ikke-fredede og fredede ejendomme og derigennem øge vidensniveauet om vedligeholdelsesstanden af statens ejendomme. Dette sker gennem struktureret registrering af tilstande og vedligeholdelsesopgaver på klimaskærm, udendørs belægninger, døre og vinduer m.m.


Øvrige opgaver tæller blandt andet

  • At bidrage til den langsigtet planlægning og optimal prioritering af vedligehold på baggrund af data og viden fra vedligeholdssyn.
  • At indsamle og håndtere store mængder af data i vedligeholdelsessystemer (Bygningsstyrelsen anvender i dag Dalux FM).
  • At analysere data og videreformidle det på en overskuelig måde, der gør det forståeligt og anvendeligt ved opgavehåndtering på tværs af områder.
Du vil desuden skulle gennemføre ind- og fraflytningssyn både på styrelsens egne ejendomme samt ifm. med at styrelsens kunder flytter ind og ud af private lejemål. Her vil du særligt spille en central rolle i forbindelse med kvalificering af fraflytningsopgørelser og sikre, at styrelsens kunder ikke betaler for meget, når de fraflytter et lejemål.


Hvad forventer vi af dig?

Vi søger en kollega med byggefaglige kompetencer fra studiet – fx bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt eller anden relevant teknisk uddannelse. Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring med dataregistrering og bearbejdning i forskellige vedligeholdelsessystemer samt erfaringer med IKT-værktøjer og bearbejdning af tegningsmateriale i fx Revit.


Derudover vægter vi, at du:

  • Har gode kommunikationsevner, således du selvstændigt kan håndtere dialogen med kunder og andre eksterne samarbejdspartnere.
  • Har en struktureret tilgang til dit arbejde og sætter pris på at levere løsninger med øje for detaljen.
  • Trives og kan navigere i tværfaglige samarbejder .
  • Er selvkørende og klar på at tage ansvar i en hverdag, hvor du ofte løser opgaver på egen hånd.
Selvom du ikke ser dig selv i alle punkterne, hører vi stadig meget gerne fra dig. Fortæl os endelig i din ansøgning, hvor du ser dig selv på hjemmebane og hvor du har en interesse for at dygtiggøre dig.

Du vil være omgivet af kollegaer, der som dig, har faglige kompetencer inden for byggeri samt kollegaer med økonomiske, juridiske kompetencer. Du vil derfor have rig mulighed for faglig sparring – både i teamet og med dine øvrige kollegaer.

Det er ligeledes et krav at du har kørekort B, da der er en del rejseaktivitet forbundet med opgaveløsningen.



Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter relevant overenskomst, mellem staten og relevant faglig organisation. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med til enhver tid tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Thomas Helsteds Vej 9A i Skanderborg.

Det skal bemærkes at det er forudsætning for ansættelse i denne stilling, at du kan godkendes til NATO-sikkerhedsniveauet Hemmeligt (HEM) samt opretholde den igennem din ansættelse.



Ansøgning, kontakt og videre proces

Vi ved at det ikke kun er os, der skal vælge dig – men også dig, der skal vælge os. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte teamleder Mikkel Uldall Egebæk på mail miuch@bygst.dk eller på 41 70 11 36, såfremt du har spørgsmål til stillingen, teamet eller Bygningsstyrelsen som arbejdsplads. Bemærk at Mikkel afvikler ferie til og med den 31. juli, hvorfor du også er velkommen til at sende ham en SMS. Så vender han retur til dig hurtigst muligt.

Er du allerede nu klar til at søge? Så send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 7. august 2025 kl. 12:00 via linket til højre. Du vil modtage en kvittering via mail, når vi har modtaget din ansøgning.

Vi forventer at holde 1. og 2. samtaler i Skanderborg hhv. den 11. og 15. august og håber at kunne byde dig inden for og velkommen pr. 1. oktober 2025.



Om os

Bygningsstyrelsen er en ejendomsvirksomhed og bygherre for staten og universiteterne. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne.

Vi løfter vores opgave i en stærk bygherrefunktion gennem nybyggeri og moderniseringer, ved at udleje statens ejendomme og ved at videreformidle private lejemål til de statslige institutioner. Derudover leverer vi serviceydelser som reception, kantine og rengøring med videre til en del af de statslige institutioner.


I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i forskellige zoner, der hver på deres vis understøtter de forskellige arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. På samme måde ser vi hjemmet som endnu en mulig arbejdszone, som kan benyttes til de opgaver, der bedst løses her.

Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen.



Arbejdstid: Dag



Ansøg her





Tilbage til søgning

Kategori

Region

Opret en jobagent og få nye jobannoncer direkte i din indbakke

FREMHÆVEDE JOBS